Telconomic udvider teamet

Vi har virkelig travlt for tiden, hvilket naturligvis er dejligt, men dette sætter også nogle krav til os som virksomhed. Derfor har vi lavet nogle justeringer i organisationen, samt udvidet teamet yderligere.


Hermed en kort præsentation af vores sidste to tilføjelser til teamet.


Frederik Lindhardt er indtrådt som CEO for Telconomic.

Frederik har en baggrund som officer fra forsvaret og har sideløbende drevet transformative projekter ved private virksomheder. Frederik har det overblik og fokus der skal til for at gøre virksomheden endnu mere robust og

Frederik vil bruge sin solide ledelsesmæssig erfaring aktivt på at positionere Telconomic så vi bliver endnu bedre til at skabe værdi for vores kunder.Per Randgaard er indtrådt som COO.

Per har en baggrund som konsulent ved PwC og har siden han forlod dem været selvstændig.

Per kommer med en solid værktøjskasse der vil hjælpe Telconomic med at blive mere struktureret og strømline de værdiskabende processer til gavn for vores kunder.

Per vil fokusere på at skabe de forretningsmæssige forudsætninger for resten af teamet til at kunne levere den bedste service for vores kunder og tilsikre at alle vores kunder får en service der overstiger deres forventning.

Jakob Martens indtager herefter CTO rollen og vil fokusere på udvikling af vores unikke software til brug for analyse og som er et væsentligt element i vores konkrete rådgivning.Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med at spare penge på telefoni og data, så tag fat i os. Du finder vores oplysninger her.