Bambwa Group køber sig ind i Telconomic

BAMBWA SKABER INTERNATIONAL EKSPANSION

Danske Telconomic Consulting skal nu, sammen med Bambwa Group, udnytte sine 20 års erfaringer med at skabe store besparelser for offentlige- og private virksomheder, til ekspansion på det svenske marked. I løbet af de kommende år er planen herefter at fortsætte ekspansionen på nogle af Bambwa's afrikanske vækstmarkeder.

Telconomic's forretningsmodel er, baseret på "no cure no pay", at lave tele-/dataanalyser for sine kunder, og herefter forhandle væsentlige besparelser på plads for kunden.Resultaterne viser at der ofte opnås besparelser på 20-55%.

Selskabets referenceliste er imponerende bl.a. med navne som Magasin du Nord, SimCorp, TNT, Dantaxi, Lomax, COWI, Gentofte- og Fr.sund kommune samt Skånemejerier.

"At få Bambwa med i vor ejerkreds giver os de erfaringer og det netværk som vi har brug for, til at lave en aggressiv internationalisering", udtaler Telconomic's stifter og COO Flemming Bøgh.

"Jeg har kendt Telconomic i en årrække og set de millionbesparelser de har opnået for deres kunder, -dette skal nu komme svenske virksomheder til gode. Og så er min afrikanske kollega, Fredua Dankwa, meget forhippet på at introducere Telconomic i Ghana" , siger Bambwa's CEO Michael Mathiesen.